Katoen | eco topper

Oersterk, natuurlijk en duurzaam.
Katoenen tassen gemaakt uit natuurlijke vezels en biologisch afbreekbaar. Een milieuvriendelijker alternatief bestaat bijna niet.
Uiterst sterk en al leverbaar vanaf 100 stuks met opdruk.

 

5 producten results

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Katoen Basic

  € 1,41

  Leverbaar vanaf 10 werkdagen en vanaf 100 stuks !

  Milieuvriendelijke katoenen draagtassen voorzien van lange lussen. Uitgevoerd in 4 OZ katoen, 120 grs. Katoen is een natuurlijk materiaal waardoor de structuur en de gevoelsmatige dikte per productie kan verschillen.

  Leverbaar in de kleur: ecru.

 2. Leverbaar vanaf 10 werkdagen en vanaf 100 stuks !

  Milieuvriendelijke katoenen draagtassen voorzien van lange lussen. Uitgevoerd in 5 OZ katoen, 140 grs. Katoen is een natuurlijk materiaal waardoor de structuur en de gevoelsmatige dikte per productie kan verschillen.

  Leverbaar in de kleuren: wit, zwart, donkerblauw, rood, geel, lichtblauw, oranje, paars, grijs, limegroen en roze.

 3. Leverbaar vanaf 10 werkdagen en vanaf 100 stuks !

  Milieuvriendelijke katoenen draagtassen voorzien van een bodem- en zijvouw en twee katoenen lussen. Uitgevoerd in 10 OZ katoen, 280 grs. Katoen is een natuurlijke vezel en hierdoor biologisch afbreekbaar. De structuur en de gevoelsmatige dikte per productie kan verschillen.

  Leverbaar in de kleuren: ecru en zwart.

 4. Leverbaar vanaf 10 werkdagen en vanaf 100 stuks !

  Milieuvriendelijke katoenen draagtassen voorzien van een bodemvouw en twee katoenen lussen. Uitgevoerd in 10 OZ katoen, 280 grs. Katoen is een natuurlijke vezel en hierdoor biologisch afbreekbaar. De structuur en de gevoelsmatige dikte per productie kan verschillen.

  Leverbaar in de kleuren: ecru en zwart.

 5. Leverbaar vanaf 10 werkdagen en vanaf 100 stuks !

  Milieuvriendelijke katoenen draagtassen voorzien van een bodemvouw en twee zwarte katoenen lussen. Uitgevoerd in 8 OZ katoen, 224 grs. Katoen is een natuurlijke vezel en hierdoor biologisch afbreekbaar. De structuur en de gevoelsmatige dikte per productie kan verschillen.

  Leverbaar in de kleur: ecru en zwart.

5 producten results

per pagina
Van hoog naar laag sorteren